browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

LJETO U VRTIĆU

Objavio - 25. srpnja 2022.

Svakodnevna potreba djece je kretanje i osmišljen boravak na zraku. Ljetni program rada poseban je po tome što se velik broj aktivnosti provodi upravo na vanjskom prostoru vrtića. Naše dvorište ima prirodnog hlada i natkrivene terase te je zbog toga idealno za ove ljetne vrućine. Aktivnosti su raznolike te organizirane u različitim centrima.

Centri s aktivnostima postavljeni su u hladu, na terasama i na dvorištu vrtića. Djeca prema interesima i željama mogu slobodno birati čime će se baviti. Igre vodom glavna je aktivnost pri čemu je djeci na raspolaganju bogatstvo neoblikovanog materijala, posude za vodu različitih veličina i oblika i dr. Djeca uvijek iznova uživaju i u igrama pijeskom, likovnim aktivnostima, osim u osmišljenim igrama i aktivnostima djeca imaju mogućnost uživati i u slobodnoj igri na spravama, izmišljati priče, igrati uloge…

Djeca sudjeluju u branju plodova u našem vrtu i voćnjaku što ih posebno veseli kad ih konzumiraju.


© Dječji vrtić "Naša Radost", Pregrada, 2015