browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Posjet Otroškem vrtecu Izvir u Rogaškoj Slatini

Objavio - 8. prosinca 2014.

20141208_09372220141208_100348

Danas je desetero djece u pratnji odgojiteljica Marije i Gordane posjetilo prijatelje u Rogaškoj Slatini. Susret je organiziran u sklopu projekta “Ti i ja zajedno u EU” i pripremanja zajedničke predstave “Nećko i Pomoćko na putovanju po Europi” koja će se održati povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Za svu djecu pripremljena je praulica “Muca Copatarica”, tj. priča Maca Papučarica kako bi djeca mogla čuti poznatu priču na slovenskom jeziku.

Potom su se djeca družila u likovnim aktivnostima i raznim kutićima koji su bogato opremljeni didaktičkim materijalom. Upoznavanje je bilo veselo, naročito kada su Mia i Lana upoznale svoje imenjakinje. Putovanje preko granice bilo je zanimljivo jer su sva djeca imala svoje osobne iskaznice ili putovnice koje je pogranična policija pregledala.

U vrtić smo se vratili s  lijepim doživljajem i puno poklona. Veselimo se dolasku naših prijatelja u Pregradu i što ćemo biti njihovi domaćini  na božićnoj svečanosti.


© Dječji vrtić "Naša Radost", Pregrada, 2015