browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrtić na Svehrvatskoj smotri “Dani kruha”

Objavio - 9. listopada 2016.

Pod pokroviteljstvom Sabora RH, Udruga “Lijepa Naša” i Općina Stubičke Toplice  organizirali su dana 9. listopada 2016. Svehrvatsku smotru “Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje” na kojima je sudjelovao i naš vrtić.
Kako bismo što bolje predstavili našu ustanovu, pripremili smo i uredili  izložbeni prostor sa mnogim specijalitetima našeg kraja, plakat sa receptima, slikovnicom i fotografijama aktivnosti iz našeg vrtića te razne eksponate koji su dio naše tradicije. Mirisi zeljače, bučnice, potice, kiflica sa bučinim košticama, čvarkuša … privukli su mnoge posjetitelje koji su ih sa zadovoljstvom kušali i ponijeli kući. Djevojčice Elena i Eva te dječak Fran marljivo su dijelili recepte te pomagali odgojiteljicama Višnjici i Brankici.
U pripremama su sudjelovali roditelji Juranić, Stefanović, Balja, Horvat, Krklec, Škrinjar, vrtićka kuharica Renata te odgojitelji Ksenija, Marija, Matija, Višnjica, Brankica i naša prijateljica Marina Golik.

Hvala svima na uloženom trudu!

Matija Krizmanić


© Dječji vrtić "Naša Radost", Pregrada, 2015